Kontakt oss

BIM-basert FDV-system med ArchiFM

Graphisoft Norge lanserer ArchiFM, den eneste FDV-løsningen som har sin opprinnelse fra et BIM-program. Dermed vil all informasjon fra BIM- modellen bli med over til ArchiFM. Med mer enn 12 års internasjonal erfaring og med økende bruk av BIM, er ArchiFM en komplett løsning for FDV og FDVU.

ArchiFm integrasjon

ArchiFM inkluderer alle CAFM (Computer-aided facility management) og CMMS (computerized maintenance management system) relaterte funksjoner, og er i sømløs integrasjon med ARCHICAD. ArchiFMs kombinasjon av avansert funksjonalitet, kundetilpassede moduler og skreddersydde løsninger gir en komplett FDV-løsning for alt fra ordinære kontorbygg til avanserte produksjonsanlegg.

Hensikten med ArchiFM er å optimalisere FDV av bygg, anlegg og eiendom, og samtidig bidra til god verdiskapning for eiere og brukere gjennom hele byggets levetid. Målet er å oppnå bærekraftige byggverk ved en kombinasjon av godt inneklima, riktig energibruk og godt bygningsmessig vedlikehold innenfor definerte økonomiske rammer. Dette krever god samhandling og effektiv kommunikasjon i alle ledd. ArchiFM gir FDV-ansvarlige hurtig tilgang til all tilgjengelig informasjon om bygningsmassen. Løsningen er tilgjengelig i nettskyen (SaaS) og som installasjon på lokal server samt nettbrett.

Ler mer om ArchiFM


Copyright © 2018 Graphisoft NO. All rights reserved

Developed by sommersethdesign.no / powered by wordpress.org

MENU